Zanimljivosti

Igra “Cars 2” u prodaji

c

Igrači postaju delovi internaciolne špijunske mreže dok se takmiče da postanu najbrži trkački automobili na svetu!

Kompanija Dizni je danas objavila prvu igru ovog akcijom nabijenog leta – u pitanju je video igraCars 2, koja prati istoimeni film. Igra se pojavila za aktuelne igračke platforme – PC, PS3, Wii i NDS, a film će bioskopsku premijeru u Srbiji doživeti u septembru. Igrači će uživati u intrigama i uzbudljivim misijama, a za to vreme će se i trkati po neverovatnim stazama, pokušavajući da dođu do titule najbržeg svetskog trkačkog automobila. Na putu do cilja moći će da koriste i svoje špijunske sposobnosti, pa će trke povremeno ličiti na prave male bitke.

Igra Cars 2 je zadržala šarm filma, njegov izgled, i mnoštvo popularnih junaka, ali je otišla korak dalje i uspela da ispriča samo svoju priču.

carspa Cars 2 u prodaji

Tokom igre Cars 2, igrači će postati polaznici špijunske akademije C.H.R.O.M.E. (Command Headquarters for Recon Operations and Motorized Espionage). Deo njihovog treninga je i učestvovanje u simulacijama opasnih misija, na kojima će koristiti visoku tehnologiju kako bi se pokazali bržim od konkurencije (ili čak da bi usporili pomenutu konkurenciju). Sve to, da bi postali najbrži na planeti.

Fanovi Cars serijala će moći da biraju jednog od preko 20 omiljenih likova, među kojima su Lightning McQueen, Mater, Finn McMissile i mnogi drugi. Svi glumci koji daju glasove likovima iz crtaća, to isto rade i za igru. Pored toga, igrači će u ulogama svojih omiljenih automobila posetiti Radiator Springs, ali i Tokyo, London i mnoga druga mesta…

Igra podržava do četiri igrača u split-screen modu, a moguće je povezati se sa besplatnom igrom World of Cars Online, koja se igra iz internet pretraživača.