LamborghiniZanimljivosti

Automobili Lamborghini VX7 laptop u izvedbi Asusa

Moćni novi 15,6” ASUS-Automobili Lamborghini VX7 laptop nudi potpuno novo iskustvo. On predstavlja otelotvorenje uzbuđenja koje pružaju Automobili Lamborghini superautomobili i donosi osveženje na tržište prenosnih računara. Dizajniran da odražava sportski i agresivni izgled Lamborghini automobila, VX7 je dostupan u narandžastoj i crnoj boji.

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 pokreće četvorojezgarni Intel® Core™ i7 procesor druge generacije, a može se pohvaliti i podatkom da je reč o prvom laptopu na svetu koji ima NVIDIA® GeForce™ GTX 460M grafičku kartu sa čak 3 GB video memorije. Korisnici će osetiti i veliko ubrzanje koje donosi solid-state hybrid drajv, kapaciteta do 1,25 TB, sa performansama u rangu diskova koji rade na 10.000 rpm.

Beskompromisnim pristupom do atraktivnog dizajna

VX7 predstavlja vrhunac saradnje kompanija ASUS i Automobili Lamborghini i namenjen je zahtevnim korisnicima koji podjednako cene kvalitet izrade i nove tehnologije. Brojni dizajnerski detalji ne samo da naglašavaju Lamborghini stil, već donose i praktična poboljšanja u radu. Jedan od najboljih primera su otvori za hlađenje sa zadnje strane laptopa, koji obezbeđuju superiorno hlađenje sistema, ali i simbolizuju svetlosnu grupu i izduvni sistem na Lamborghini superautomobilima.

Isti stil je primenjen i na taster za uključenje računara, koji je dizajniran kao taster za pokretanje motora. Lagano ali izdržljivo aluminijumsko kućište i oslonac za dlanove obložen kožom, samo su neki od primera luksuza kojim odiše VX7.

ASUS VX7 je dostupan u dve prepoznatljive Automobili Lamborghini boje – crnoj i narandžastoj. Boje su verne onima koje se koriste na automobilima i obezbeđuju isti efekat koji oduzima dah i privlači pažnju.

Vrhunske performanse

Kao jedan od najmoćniji laptopova koje je ASUS ikad napravio, VX7 ostaje veran svom Automobili Lamborghini pedigreu i korisnicima pruža izuzetne performanse, bilo da je reč o igranju, multimediji, online zabavi ili radu. Srce sistema je četvorojezgarni Intel® Core™ i7 procesor druge generacije, baziran na Sandy Bridge arhitekturi.

Ovaj procesor ima unapređene grafičke performanse i omogućava udobniji rad sa više programa istovremeno. NVIDIA® GeForce™ GTX 460M grafička karta sa čak 3 GB video memorije i podrškom za DirectX® 11 zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih ljubitelja video igara.

Nudeći vrhunske performanse, VX7 predstavlja neodoljivo privlačnu platformu za igranje i multimedijalnu zabavu. ASUS nudi i solid-state hybrid drajv, kapaciteta do 1,25 TB, koji ima performanse u rangu klasičnih diskova čije ploče rotiraju brzinom od 10.000 rpm. Zadržavajući Automobili Lamborghini duh, VX7 dolazi opremljen brzim USB 3.0 portom, koji obezbeđuje transfer podataka i do 10 puta brže nego stari USB 2.0.