Servis info

Startovao novi “Auto Bild”

Kompanija Ringier Axel Springer (član Asocijacije medija) lansirala je 22. marta prvi broj novog Auto Bilda, vodećeg svetskog magazina o automobilizmu. Pored najaktuelnijih informacija iz sveta autoindustrije, najveći deo sadržaja biće posvećen domaćim temama – novitetima na tržištu, servisnim i praktičnim savetima o Zakonu o saobraćaju, saobraćajnoj infrastrukturi, aktuelnim testovima novih automobila, a poseban segment baviće se polovnim automobilima.

Nemačka kompanija Axel Springer počela je da izdaje Auto Bild 1986. godine. Sa prodajom od preko sedam miliona primeraka mesečno u 35 zemalja, danas Auto Bild predstavlja vodeći magazin o automobilizmu. Novo izdanje Auto Bilda biće na kioscima svakog drugog petka po ceni od 50 dinara. Zbog izuzetnog interesovanja čitalaca, prvi broj je doštampan u tiražu od 15.000 primeraka.

1 Comment

  • Drago mi je zbog poteza kompanije,nadam se da ce ovo elektronsko izdanje biti u dovoljnoj meri opsirno sa navedenim temama,s obzirom da nisam u mogucnosti da ispratim kupovinu mog najdrazeg lista.Puno uspeha u koji nesumljam.Pozdrav Fridrih.

Comments are closed.