Servis info

Otvorena nova benzinska stanica u Bačkoj Topoli

Naftna industrija Srbije (NIS) svečano je pustila u rad novu benzinsku stranicu “Bačka Topola” u Ulici Vašarište bb.

U izgradnju ovog savremenog maloprodajnog objekta, jednog u nizu koje će NIS otvoriti do kraja godine, uloženo je 83 miliona dinara. U okviru akcije kompanije pod sloganom: „NIS Petrol Vam prvi čestita Novu godinu!” u narednih mesec dana, za sve potrošače na ovoj benzinskoj stanici, gorivo će biti jeftinije za dva dinara po litri. Pored Bačke Topole, ovakav promotivni popust već važi za potrošače na nedavno otvorenoj benzinskoj stanici u Kladovu, a biće realizovan i na svim ostalim benzinskim stanicama koje će NIS otvoriti do kraja godine.

Prilikom gradnje benzinske stanice “Bačka Topola” ispoštovani su svi ekološki kriterijumi i svetski tehnički standardi. Objekat pripada tipu veće gradske benzinske stanice, sa moderno opremljenim prodajnim prostorom površine 160 kvadratnih metara, u okviru koga je smešten i kafe bar.

„Pored modernih multipleks automata za BMB95, D2 i auto gas koji pružaju mogućnost za brzu uslugu prema potrošačima, ponuda goriva proširena je uvođenjem novih vrsta derivata evropskog kvaliteta – evro premijuma BMB 95 i evro dizela. Benzinska stanica otvorena je 24 časa, a u sklopu objekta je i parking namenjen potrošačima. U cilju zaštite životne sredine, ugrađeni su rezervaori sa duplim plaštom, kao i separatori za odvođenje zauljenih voda, istakao je Aleksej Šabašov, direktor Direkcije maloprodaje blok prometa u NIS-u.

Kompanija NIS posebnu pažnju posvećuje modernizaciji maloprodajne mreže, kroz program rekonstrukcije postojećih i izgradnju novih benzinski stanica. Početak rada benzinske stanice u Bačkoj Topoli kao i nedavno otvaranje savremenog maloprodajnog objekta u Kladovu, potvrđuju opredeljenost Naftne industrije Srbije ka evropskom kvalitetu, kako u proizvodnji goriva, tako i u kvalitetu usluge. Akcenat je stavljen na modernizaciju maloprodajne mreže na važnim saobraćajnim pravcima širom Srbije, tako da će do kraja godine sa radom početi savremeni maloprodajni objekti u Novoj Varoši, Loznici, Nišu, Šidu na kojima će u ponudi biti široka paleta goriva evropskog kvaliteta.