Servis info

OMV nagradna igra “Budi prvi u Srbiji”

Nova nagradna igra “Budi prvi u Srbiji” – na svim OMV benzinskim stanicama širom Srbije.

Počela 12. septembra i završava 7. novembra. Pravila neznatno izmenjena. Ovogodišnja nagradna igra će imati po jednog dobitnika za svaku od 59 OMV benzinskih stanica u Srbiji. Izvlačenje glavne nagrade, prvog Audija Q3 u Srbiji, će biti održano 10. novembra. Spisak nagrađenih će biti objavljen u dnevnim novinama Blic i na OMV sajtu.

Da bi učestvovali u nagradnoj igri OMV potrošači treba da sakupe tri pečata.  Pečat se dobija prilikom kupovine 20 litara bilo kog goriva sipanih u putničko vozilo ili 60 litara za kamione. Tada se prilikom kupovine na kupon kartici namenjenoj nagradnoj igri od prodavca na kasi dobija pečat i “Kopija broj 1” fiskalnog računa kojima se potvrđuje kupovina. Kada se popune sva tri polja za pečate na kuponu potrebno je kupon zajedno sa “Kopijama broj 1” fiskalnih računa staviti u kovertu dobijenu na OMV stanici i ubaciti je u kutiju namenjenu nagradnim kuponima. Rok za slanje koverata sa kuponima je 7. novembar 2011.

Svaka od 59 benzinskih stanica u Srbiji će izvlačiti po jednog dobitnika za nagradu: bonovi za gorivo u vrednosti RSD 100,000. Nakon izvlačenja 59 nagrada svi kuponi koji nisu osvojili nagradu učestvuju u izvlačenju glavne nagrade Audi Q3. Srećni dobitnik će postati vlasnik prvog modela ovog SUV-a uvezenog u Srbiju. Svi potrošači, koji su punoletni državljani Republike Srbije, mogu učestvovati u nagradnoj igri sa neograničenim brojem kupona. Međutim svaki dobitnik može da osvoji samo jednu nagradu i to onu za koju je prvi put izvučen. Sve nagrade se izvlače 10. novembra 2011.

Preuzmite kupon karticu