Servis info

Nova NIS-ova benzinska stanica u Preljini

NIS je svečano pustio u rad novu benzinsku stranicu “Preljina 2”, na Ibarskoj magistrali, kod Preljine. Ukupna vrednost investicije iznosi oko 135 miliona dinara.
U narednih mesec dana, u sklopu promotivne akcije, na ovoj benzinskoj stanici važiće popust od dva dinara za sve vrste goriva – BMB 95, D2, evro dizel, evro premijum BMB95 i TNG za automobile. Takođe će se sprovoditi i akcija Happy hour, koja podrazumeva sniženje cena u određenom periodu dana ili nedelje u iznosu od tri odsto.

Novootvorena benzinska stanica „Preljina 2“ nalazi se na jednoj od najprometnijih raskrsnica u Srbiji, odakle putevi vode ka Beogradu, Čačku, Užicu i Kragujevcu. Na istoj raskrsnici, sa druge strane Ibarske magistrale nalazi se još jedan savremen NIS-ov objekat, benzinska stanica „Preljina 1“.
Benzinska stanica „Preljina 2“ je otvorena 24 časa, gorivo se toči preko savremenih automata, što uz automatizaciju objekta, obezbeđuje kvalitetnu i brzu uslugu. U sklopu benzinske stanice je i restoran čija ponuda je prilagođena potrebama i ukusu savremenog potrošača, kao i prodavnica snabdevena velikim brojem artikala, počev od konditorskih proizvoda i bezalkoholnih napitaka, do štampe i auto opreme. Obezbeđen je i prostran, bezbedan parking za teretna i putnička vozila, kao i savremena, automatska perionica koja dnevno može da primi do 100 vozila.
Prilikom gradnje benzinske stanice “Preljina 2” ispoštovani su svi ekološki kriterijumi i svetski tehnički standardi. Na objektu je ugrađen i savremen sistem za merenje visine, količine i gustine goriva koji pruža dodatnu kontrolu kvantiteta i kvaliteta goriva u rezervaorima.
NIS u 2011. godini intenzivno radi na modernizaciji maloprodajne mreže. Planiramo da u skladu sa evropskim standardima i zahtevima savremenog tržišta uradimo 15-tak punih ili delimičnih rekonstrukcija i ugradimo oko 30 postrojenja za TNG. Cilj ovih ulaganja u maloprodaju je zadovoljan potrošač sa kojim gradimo dugoročan i stabilan partnerski odnos.