Servis info

Nova benzinska stanica NIS-a u Plandištu

NIS je danas svečano otvorio novu benzinsku stanicu „Plandište“, na magistralnom putu Zrenjanin –Vršac, na ulazu u grad. U izgradnju ovog savremenog objekta, NIS je uložio 95 miliona dinara.

Tradicionalno, povodom svečanog početka rada, NIS je pripremio promotivni popust od dva dinara za litar goriva koji na ovoj benzinskoj stanici važi u narednih mesec dana. Niže cene odnose se na sve vrste derivata – BMB95, evro premijum BMB95, evro dizel, D2, kao i auto gas. Na ovoj benzinskoj stanici primenjivaće se i popusti od tri odsto na maloprodajne cene goriva, u okviru akcija Happy hour, Happy day i Happy weekend.

Prilikom gradnje ovog novog objekta, koji je zamenio stari u centru grada, ispoštovani su svi ekološki propisi i tehnički standardi. Objekat pripada tipu veće gradske benzinske stanice, uz prilagođen pristup invalidnim licima. Uz široku paletu goriva, u sklopu moderno opremljenog prodajnog prostora nalazi se kafe bar. Svi derivati toče se preko savremenih automata, što uz automatizaciju objekta, obezbeđuje kvalitetnu i brzu uslugu. Ugradnjom rezervoara sa duplim plaštom i separatora za zauljene vode, ispoštovani su svi ekološki propisi. Objekat je prilagođen invalidnim licima.

NIS u sklopu svojih strateških planova, sprovodi intenzivan program razvoja maloprodajne mreže. Ove godine planiramo izgradnju četiri nove benzinske stanice, petnaestak rekonstrukcija, kao i ugradnju oko 30 postrojenja za auto gas. Kao budući lider na području Balkana, veliku pažnju posvećujemo negovanju i unapređenju odnosa sa klijentima.