Servis info

NIS kartica za gorivo umesto bonova

Kao lider na tržištu  naftnih derivata i kompanija  koja je orijentisana prema klijentima, NIS konstantno ulaže u modernizaciju  poslovanja i podizanje kvaliteta  usluge. U tom cilju, od  1. septembra, NIS prestaje sa izdavanjem bonova za gorivo koji se koriste kao sredstvo plaćanja na benzinskim stanicama NIS-a.  Svi korisnici koju su kupili bonove, moći će da ih iskoriste do 1. januara 2012. godine.

Umesto bonova, NIS  svim korporativnim klijentima nudi NIS  karticu za gorivo, savremen, ekonomičan i komforan instrument plaćanja.

NIS kartica  za gorivo pruža niz značajnih  pogodnosti u odnosu na bonove, kao  sredstvo plaćanja.  Uz ostvarivanje rabata, korisnicima omogućava on-line kontrolu kupovine, utvrđivanje limita potrošnje putem web kabineta, besplatno korišćenje usluga kompanijskog Infocentra, kao i uslugu ličnog menadžera.

NIS-ova kartica koja je izrađena po najvišim evropskim standardima obezbeđuje sigurnost korišćenja elektronskog načina plaćanja, kao i smanjenje i optimizaciju troškova poslovanja i knjigovodstvene administracije.  Koristi se na najvećoj maloprodajnoj mreži u Srbiji – na preko 450 benzinskih stanica u zemlji, a pored svih vrsta derivata, kartica se može koristiti za kupovinu  kompletnog asortimana robe široke potrošnje na benzinskim stanicama.

Detaljna informacija  o NIS kartici za gorivo nalazi se na sajtu www.nis.rs, u delu «NIS kartica za gorivo».