Saobraćaj

Jeftinije gorivo na NIS-ovoj benzinskoj stanici u Kladovu

Naftna industrija Srbije (NIS) svečano je pustila u rad rekonstruisanu benzinsku stranicu “Kladovo” na Karataškom putu bb.

Ukupna vrednost investicije iznosi 85,5 miliona dinara, a ovo je prva od nekoliko benzinskih stanica koje će biti svečano otvorene do kraja godine.

U okviru akcije kompanije pod sloganom: „NIS Petrol Vam prvi čestita Novu godinu!” u narednih mesec dana, za sve potrošače na ovoj benzinskoj stanici, gorivo će biti jeftinije za dva dinara po litri, za sve vrste derivata. Pored Kladova, ovakvi promotivni popusti biće realizovani na svim novim i rekonstruisanim benzinskim stanicama koje će NIS otvoriti do kraja godine.
Prilikom gradnje benzinske stanice “Kladovo” ispoštovani su svi ekološki kriterijumi i svetski tehnički standardi. Objekat pripada tipu veće gradske benzinske stanice, a uz široku paletu goriva, u sklopu moderno opremljenog prodajnog prostora je i kafe bar.

„U skladu sa zahtevima savremenog tržišta je i ponuda goriva evropskog kvaliteta na ovom objektu– evro dizela i evro premijuma BMB 95, koji se uz bezolovni benzin, dizel i auto gas toče preko savremenih multipleks automata”, rekao je Oleg Šalimov, izvršni direktor Bloka prometa NIS-a.

Kompanija NIS, u susret predstojećoj liberalizaciji tržišta, posebnu pažnju posvećuje modernizaciji maloprodajne mreže, kroz program rekonstrukcije postojećih i izgradnju novih benzinski stanica. Akcenat je stavljen na modernizaciju i izgradnju novih maloprodajnih objekata na važnim putnim i transportnim pravcima u Novoj Varoši, Loznici, Kladovu, Nišu, Bačkoj Topoli, Šidu, sa ciljem da se, uz bolju uslugu, potrošačima ponudi široka paleta goriva evropskog kvaliteta.