Nautika

Plovila i prateća oprema na Izložbi nautike

Ljubitelji nautike imaće priliku i da se upoznaju s potencijalima razvoja nautičkog turizma, a izložba će biti i pravo mesto za promociju i ostvarivanje poslovnih kontakta u oblasti nautičke industrije, predstavljanje novih projekata, modela i trendova u toj oblasti, kao i ostalih pratećih sadržaja neophodnih za zadovoljavanje savremenih potreba nautičara.

Na Izložbi nautike koja se od 14. do 17. aprila održava na Novosadskom sajmu, biće zastupljen najpoznatiji svetski brendovi plovila i prateće opreme, među kojima su: “Bayliner”, “Sea Doo”, “Crownline”, “Honda Marine”, “YAM”, “Parsun”, “Narval Boats”, “Tri Princeze”, “Bombardier Recreational Products”, “Argonaut”….

Na štandu “BRP” na Izložbi nautike biće izloženi skuteri za vodu GTH 260IS”, kao i model “RXP 255”. Kao uvoznik “Bayliner” glisera za Srbiju, kompanija “Radulović” prestaviće nove modele za 2011. godinu, kao što su “Bayliner 702”, “175GT” i “160 OB”. “Yamaha” će izložiti i najbolje iz svog proizvodnog programa za nautičare. Na štandu će se naći vrhunski jet-skuteri, uključujući tu i najnovije VXS i VXR modele, vrhunski vanbrodski motori u ogromnom rasponu dostupnih snaga, pa će tako biti izložen i moćni agregat “V8 350”, zatim električni vanbrodski motori, “YAM čamci”, dodatna oprema, sredstva za održavanje nautičke opreme i plovila…