Nautika

Marvel plovila


Ako tražite plovilo koje bi vam omogućilo potpuno zadovoljstvo i ispunjavanje nautičkih užitaka, ako ste naviknuti na maksimalna tehnička dostignuća i pouzdanost, te se ne želite odreći prestiža prvoklasnog komfora, Marvel paketi su prava odluka.

Plovila Marvel su izrađena do zadnjeg detalja i projektovana da pruže maksimalnu sigurnost. Sjajnog su dizajna koji garantuje da ćete biti primećeni u svakoj luci. Krasi ih veoma bogata oprema i opremljenost isključivo sa vanbrodskim motorima Yamaha. Takva strateška odluka omogućila je proizvođaču da ponudi celovit i siguran proizvod sa potpuno integrisanim komandama u idealnom odnosu sa izabranim motorom.

U ponudi Marvel svako može da pronađe idealno plovilo sa idealnim motorom za sebe. Od najmanjih Marvel plovila koji su idealni za početnike u otkrivanju užitaka navigacije do plovila dužine 7,05 metara koji pružaju maksimalan komfor na dužim krstarenjima i sa 300 ks Yamaha vanbrodskim motorom garantuju uzbudljive perfomanse uz maksimalnu sigurnost i za bezgraničnu zabavu na vodi.

Marvel 17.5
Plovilo Marvel 17.5′ je namenjeno onima koji žele tek da otkriju užitke nautike. Širok prostor za sunčanje na pramcu i udobna tapacirana klupa na krmi pružaju optimalnu iskorišćenost prostora, čime se osigurava jedinstven stepen komfora za plovilo te kategorije. Idealen tip motora od 40 KS pruža vam briljantne užitke i maksimalnu sigurnost.