Nautika

Jahta Filipa Zeptera JoyMe na izložbi u Monaku

Zepter International s ponosom najavljuje učešće ’joyMe, jahte Philipa Zeptera, na izložbi jahti u Monaku od 21. do 24. septembra. Tokom trajanja izložbe, ’joyMe će se nalaziti na vezu E12, Quiai Des Etats Unis, i kao i obično, privući će veliko interesovanje kao jedna od jahti koje nadmašuju sva očekivanja.

Jahta u ličnom vlasništvu predsednika i osnivača kompanije Zepter International, gospodina Philipa Zeptera, ’joyMe, duga je 50 metara i pomera granice konvencionalnog dizajna jahti. Ona je ostvarenje sna i filozofije koja inspiriše život kompanije Zepter International i više of 80.000.000 zadovoljnih korisnika Zepter proizvoda širom sveta.

Nastala u skladu sa idealima kompanije Zepter i njenim opredeljenjem ka vrhunskom dizajnu i inovativnoj tehnologiji, ’joyMe je posebna u svakom pogledu. Njene konture i luksuzna forma odražavaju oduševljenje i radost uživanja u lepoti. Naglašena dužina plovila u odnosu na visinu daje utisak kao da je jahta svakog trenutka spremna da krene na plovidbu. Ona je puna energije i akcije, čak i kada se odmara u luci.

Na moru, ova jahta svojim izgledom oduzima dah, a kada stanete na njenu palubu, ulazite u ekskluzivan svet luksuza i otmenosti. Enterijer je specijalno dizajniran tako da nudi putniku različita iskustva zavisno od njegovog raspoloženja i svaka prostorija ima svoj lični pečat po kome se razlikuje od ostalih, a opet sve čine skladnu celinu koja odgovara nameni jahte. Kabine imaju ugrađenu najkvalitetniju opremu i dok plovite, osećate luksuz na svakom koraku.

Ova jahta – pravo umetničko delo – probudila je ljubav gospodina Zeptera prema moru, u traganju za stilom života u kome su relaksacija, uživanje i poslovni uspesi u savršenoj ravnoteži. Upravo ta filozofija pokrenula je gospodina Zeptera da ostvari globalni uspeh sa svojom kompanijom Zepter International, koja je prisutna u više od 40 zemalja i na 5 kontinenata. …

’joyMe je izvanredan primer uspeha kompanije Zepter International u svim oblastima, od luksuzne robe do pružanja finansijskih usluga i projektovanja super jahti. Njeno učešće na izložbi jahti u Monaku je dobra prilika da ovo izuizetno delo vide ne samo entuzijasti, zaljubljenici u jahte, već i šira publika i svako ko je zainteresovan da vidi vrhunski Zepter dizajn i stil.

’joyMe je više od jahte; ona slavi jedan san koji je već uticao na živote miliona ljudi širom sveta i afirmiše stav da je sve moguće ostvariti. To je prvi završeni projekat Philip Zepter jahti i označava novu eru luksuza, jer pripremamo još mnogo novih. Zepter International nastavlja svoju ekspanziju u svet luksuza sa avio kompanijom ZeptAir i sada sa Philip Zepter jahtama, koje plove okeanima šireći Zepter filozofiju.