Avijacija

Austrian Airlines uvodi dodatni let na relaciji Beograd – Beč: sada je u ponudi do četiri leta dnevno

Austrian Airlines nudi atraktivan proizvod putnicima koji putuju iz Beograda u Beč ili obrnuto: od 31.oktobra aviokompanija uvodi novi dodatni let u svoj red letenja, tako da će u svojoj ponudi imati do 4 leta dnevno za Beč. Sa JAT kao partnerom, nudi putnicima do 6 letova dnevno. Ovim korakom, Austrian Airlines povezuje još jače Beograd za svojom mrežom letova i 130 destinacija širom sveta. Letovi iz Beograda do Evrope i metropola u Severnoj Americi i Aziji nikada nisu bili dostupniji nego sada sa kompanijom Austrian.

Letovi iz Beograda za Beč po zimskom redu letenja 2011/2012

Austrian Airlines u svojoj ponudi ima 23 samostalna leta iz Beograda za Beč u predstojećem zimskom redu letenja (31. oktobar 2011 – 9. april 2012), dok zajedno sa svojim partnerom, kompanijom JAT, nudi 37 letova nedeljno.

Broj 1 u Evropi: Austrian Airlins ima najveću mrežu letova u Evropi

Nakon dolaska na glavni aerodrom Austrian-a u Beč, putnici mogu da uživaju sa svojim prijateljima i porodicama. Sa aerodroma u Beču Austrian svojim putnicima nudi izvanredne veze do više od 100 destinacija u Evropi i ukupno 130 destinacija širom sveta, npr. u Severnoj Americi i Aziji.

Konkurentne cene na letovima iz Srbije za Beč i nazad

Austrian Airlines posebno vodi računa o potrebama svojih putnika, zbog toga letovi imaju posebnu vrednost: odličan Do & Co ketering tokom leta, 23 kg dozvoljenog prtljaga, različite check-in opcije, nagradne milje najvećeg nagradnog programa – Miles & More i individualna pažnja posvećena svakom putniku tokom leta, doprinose da se osećate kao na kratkom odmoru u Austriji.

Ušteda vremena i udobno putovanje preko najvažnijeg aerodroma Austrian Airlines-a Beču

Beč, kao glavni aerodrom kompanije Austrian Airlines, predstavlja evropski aerodrom sa najbržim transferom putnika. Najkraće vreme za presedanje putnika i njihovog prtljaga na sledeći let iznosi samo 25 minuta. Let sa Austrian-om štedi vreme, a transferi su komforni i bez ikakvih iznenađenja.