Osiguranje

Wiener Stadtische osiguranje na Sajmu automobila: Popusti i pokloni uz polise auto kasko osiguranja

Povodom predstojećeg Sajma automobila, kompanija Wiener Stӓdtische osiguranje pripremila je posebne pogodnosti svima koji se uključe u program kasko osiguranja

• 20% sajamskog popusta na kasko osiguranje za nova vozila;
• Uz kasko osiguranje zaključeno na minimum 2 godine – poklon polisa Pomoć na putu, i polisa Osiguranja vozača i putnika od autonezgode
• Uz kasko osiguranje zaključeno na godinu dana – poklon polisa Osiguranja vozača i putnika od autonezgode

*Pogodnosti gratis polise važe tokom prve godine osiguranja.

wiener

Polisa Pomoć na putu obezbeđuje pokriće troškova u slučaju da je osigurano vozilo dospelo u nevozno stanje ili je nepodobno za dalju sigurnu vožnju. Pokriveni su rizici nastali usled kvara, oštećenja, uništenja, krađe, nesrećnog slučaja i to na teritoriji cele Evrope. Obuhvata organizaciju pomoći, pokriće troškova prenoćišta korisnika, popravke vozila u slučaju manjeg kvara, troškova parkiranja (ležarine posle saobraćajne nezgode), pokriće troškova nastavka putovanja korisnika i iznajmljivanja zamenskog vozila.

Osiguranje vozača i putnika od autonezgode (osiguranje vozača, putnika i radnika za vreme upravljanja i vožnje motornim i drugim vozilima) podrazumeva.ugovorenu osiguranu sumu od 100.000 dinara u slučaju smrti usled nezgode, a 200.000 za slučaj invaliditeta usled nezgode.

Kompanija Wiener Stӓdtische osiguranje a.d.o. Beograd osnovana je 2003. godine kao grinfild investicija austrijske kompanije Vienna Insurance Group Wiener Stadtische Versicherung AG, i već duže vreme zauzima stabilnu četvrtu poziciju na tržištu. Za 11 godina poslovanja izdala je ukupno gotovo 900.000 polisa i isplatila štete u vrednosti od oko 14 milijardi dinara. Trenutno ima više od 1.400 zaposlenih. Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd deo je Vienna Insurance Group (VIG), koja je vodeći specijalista u oblasti osiguranja u Austriji, kao i u centralnoj i istočnoj Evropi. Grupa je prisutna u 24 zemlje, sa oko 50 kompanija i gotovo 23.000 zaposlenih, a poslovima osiguranja bavi se već 190 godina. VIG Grupa je najbolje rangirana prema ATX vodećem indeksu Bečke Berze, a takođe se kotira i na Praškoj berzi.