Osiguranje

Kompanija “Dunav osiguranje” domaćin vrhunskim sportistima

U kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency, danas su potpisani Ugovori o učešću 15 sportista Srbije u programu finansiranja Olimpijske solidarnosti Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK), kao i Ugovori o uključivanju 13 novih sportista u program finansiranja olimpijskih priprema OKS, kroz projekat „London 2012“.

•  Olimpijska solidarnost MOK prepoznala je kvalitet projekta i sistem finansiranja olimpijskih priprema OKS i donela odluku da ovaj projekat podrži finansiranjem, dela programa za 15 vrhunskih sportista Srbije.

• Decembra meseca 2009. godine, potpisivanjem prvih Ugovora sa kategorisanim sportistima i njihovim trenerima, startovao je program finansiranja olimpijskih priprema Olimpijskog komiteta Srbije. Danas, godinu dana kasnije, ostvarenim rezultatima 13 novih sportista, našlo je svoje mesto u kategorizaciji Olimpijskog komiteta.

Domaćin svečanosti, kompanija “Dunav osiguranje”, srebrni sponzor OKS, svim sportistima, učesnicima programa finansiranja Olimpijskih priprema za London 2012, kojih u ovom trenutku ima 75, poklonila je kolektivnu gratis polisu za osiguranje od nezgode, za period od godinu dana, a koja će biti produžena do trajanja Olimpijskih igara. U ime domaćina sportiste i sve prisutne goste pozdravila je gospođa Mila Jezdimirović, generalna direktorka Kompanije “Dunav osiguranje”.

Pozdravljajući okupljene zvanice u svom obraćanju generalna direktorka Kompanije je istakla:

– Veliko mi je zadovoljstvo što danas u ime Kompanije „Dunav osiguranje“, kao domaćina ovog susreta, mogu da vam poželim dobrodošlicu.Kompanija „Dunav osiguranje“ neguje tradiciju osiguranja na našim prostorima dugu više od 140 godina. Za sve to vreme savladali smo profesionalne veštine, rasli smo i razvijali se, i dosegli vrh u oblasti osiguranja na našem tržištu.

„Dunav osiguranje“ je danas najveća nacionalna kompanija u oblasti osiguranja – uvek spremna da podrži vrhunske nacionalne vrednosti.
Sasvim je prirodno da najbolji uvek idu sa najboljima!
Upravo to nas je opredelilo da podržimo naše olimpijce na putu za London 2012. godine. Uz njih smo stali kao „srebrni sponzor“ Olimpijskog komiteta Srbije.

Velika mi je čast što se Kompanija „Dunav osiguranje“ na ovaj način našla u društvu najboljih sportista, ali i najboljih promotera vrhunskih ljudskih vrednosti.

Zahvaljujući ovim mladim ljudima mnogo puta smo se radovali postignutim rezultatima, kojima su našu zemlju predstavili u najboljem svetlu. Naši najbolji sportisti su do sada pokazali ne samo vrhunske sportske rezultate, već i svoje lične i ljudske kvalitete, zahvaljujući kojima su pravi uzori svim generacijama, ali i najbolji ambasadori naše zemlje u svetu.

Kompanija „Dunav osiguranje“ Olimpijskom komitetu Srbije i svim našim putnicima za London 2012. godine želi puno sreće, uspeha i pregršt medalja. Sigurna sam da će naša podrška, kao i podrška svih pojedinaca i kolektiva koji su stali uz naše olimpijce i Olimpijski komitet Srbije, biti podrška zlata vredna. Kompanija „Dunav osiguranje“ pripremila je još jedan vredan poklon za naše sportiste – kolektivnu polisu za osiguranje od posledica nezgode.
Velika je čast i zadovoljstvo biti deo srpske olimpijske porodice.

Uz predsednika OKS Vlade Divca, u ime institucija koje su partneri OKS u programu finansiranja olimpijskih priprema za London 2012. sportistima i gostima na svečanosti obratili su se i ministarka Omladine i sporta Snežana Samardžić-Marković, Aca Kovačević, gradski sekretar za sport, grada Beograda i Modest Dulić, pokrajinski sekretar za sport AP Vojvodine.

U ime sportista, koji su učesnici programa finansiranja Olimpijske solidarnosti, prisutnima se obratio Milorad Čavić, a u ime sportista koji su ostvarenim rezultatima u poslednjih godinu dana, ušli u kategorizaciju OKS, obratila se Ivana Maksimović.

Svečanosti su prisustvovali i sportisti koji se od prethodne godine nalaze u kategorizaciji OKS, predstavnici sportskih saveza, Republičkog zavoda za sport, Pokrajinskog zavoda za sport i predstavnici sponzorskog pula OKS.