MotocikliNautika

Kompanija “Radulović” na Sajmu motocikala i nautike na Novosadskom sajmu

Kompanija “Radulović” predstaviće se na Sajmu motocikala i nautike na Novosadskom sajmu sa nekoliko zanimljivih premijera.
Na štandu “BMW” motocikala će ekskluzivno biti izložene dve srpske premijere modeli “G650 GS” novi jednocilindraš sa 48ks, kao i dugo očekivani model “K1600GT” , prvi šestocilindraš u ponudi “BMW” motocikala.

Reč je o novoj generaciji i superiornom modelu na tržištu turera, sa dosad neviđenim tehničkim rešenjima i mogućnostima prilagođavanja motocikla stilu vožnje i uslovima puta. Neke od inovacija koje donosi taj jedinstveni motocikl su i 160 KS, 175 Nm obrtnog momenta, DTC, ABS i bluetooth treće generacije. Inače, pored bestselera modela “R1200GS Adventure” , “F800GS” i “F800R” biće predstavljen i prvenac “BMW” u super bike klasi “S1000RR”. Tokom Sajma u saradnji sa “BMW” finansiranjem biće omogućena i prodaja motocikala na lizing.

Pored toga, na štandu “BRP” na Izložbi nautike biće izložen ekskluzivni model “Spider RT limited edition” , četvorotočkaši “Can Am Outlander” kao i skuteri za vodu “Sea Doo GTH 260IS”, kao i model “RXP 255”. Kao uvoznik “Bayliner” glisera za Srbiju, kompanija “Radulović” prestaviće nove modele za 2011. godinu, kao što su “Bayliner 702”, “175GT” i “160 OB”.