Motocikli

PEUGEOT skuteri već od 27,5 evra mesečno

Kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot skutera za Srbiju, kao i preko ovlašćenih dilera, i dalje nastavlja specijalnu akciju prodaje skutera po sniženim cenama.

U okviru ove akcije najmanji Peugeot-ov skuter, model V-CLIC može se naći po ceni već od 999 evra, model VIVACITY 3 za samo 1.490 evra, a najpopularniji Peugeot-ov skuter, model SPEEDFIGHT 3, prodaje se po neverovatnoj ceni od samo 1.990 evra. Svi ovi modeli imaju motor od 50 kubika. Model SUM UP 125 ccm na popustu može se kupiti za 1.750 evra.

Za kupce, koji se opredeljuju za kredit, obezbeđeni su vrlo povoljni uslovi finansiranja. Modeli VIVACITY 3 i SPEEDFIGHT 3 su noviteti, a svi zainteresovani mogu zakazati probnu vožnju u Verano centru i tako upoznati njihove karakteristike.

Visok kvalitet izrade, moderan dizajn, originalni rezervni delovi, ovlašćeni servis i garancija 2 godine dovoljan su razlog da posedujete Peugeot-ov dvotočkaš. Tokom zimskog perioda svim kupcima je obezbeđen prostor za čuvanje skutera.