Motocikli

Održan “Moto Show Delta City 2011.”

Veliki sajam motocikala, skutera i moto opreme „Moto Show Delta City 2011.“, održan je prošle nedelje u ovom beogradskom šoping molu. Na sajmu svoje učešće su uzele sve vodeće firme iz Srbije, koje su predstavile novitete u svojoj ponudi motora, skutera i prateće opreme. Od proizvođača motocikala i skutera bili su izloženi Honda, Suzuki, Yamaha, Hyosung, Harley Davidson, Piaggo, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi, Scarabeo, Derbi, LML, Kymco i mnogi drugi.

Zainteresovani posetioci i ljubitelji dvotočkaša, imali su priliku da voze test vožnje, koje su najavili mnogi izlagači, a budući motoristi mogli su da vežbaju vožnju na specijalnom poligonu sa profesionalnim instruktorom. Ono što je sigurno najviše obradovalo posetioce Delta Cityja, jesu najavljeni popusti pri kupovini motora, skutera i kaciga.

Neizostavan deo ovakvih sajmova su i lepe devojke pa održan i izbor za miss Moto Show Delta City 2011. Pored toga, posetioci su imali prilku da izaberu i najlepši motor odnosno skuter, a održano je i takmičenje u najsporijoj vožnji.