Motocikli

Motopassion – dobra ponuda i za ljubitelje dvotočkaša

Pomalo u senci Salona automobila, naravno bez razloga jer iz godine u godinu ima sve više poklonika, na Beogradskom sajmu se u istom terminu održava i 6. međunarodni sajam motocikala, bicikala i prateće opreme – MOTOPASSION.

Na galeriji hale 1 predstavlja se 45 izlagača, koji su za ovogodišnju manifestaciju pripremili 30 premijera, dvotočkaša koji će već od ovog proleća krstariti svetskim ali i našim drumovima. Proizvođači i distributeri posetiocima predstavljaju dostignuća svetske motoindustrije i, kako najavljuju, s razlogom treba pogledati sve eksponate. Ništa manje nije značajna ni prateća oprema, neophodna za bezbedno učešće motociklista u saobraćaju.

Među 45 izlagača nalaze se najpoznatiji svetski brendovi – “aprilia”, “yamaha”, “harley davidson”, “gilera”, “honda”, “ducati”, “vespa”, “suzuki”…

Beogradski MOTOPASSION je najveća smotra dvotočkaša na ovim prostorima, na koju će organizovano doći mnogi moto-klubovi iz Srbije, ali i iz Hrvatske, Crne Gore, BiH, Mađarske, Slovenije, Austrije.

Biće izloženi raznovrsni modeli, od skutera sa “graničnih” 50 kubika, za koje još ne treba posebna vozačka dozvola, do najskupljih i najmoćnijih motora.

Svi proizvođači i izlagači su pripremili i posebne pogodnosti i sajamske popuste za kupovinu motocikala i prateće opreme.

SVE PREMIJERE NA MOTOPASSION-u

Italijanska “Aprilia” za ovu sezonu pripremila je dva izuzetna modela i oba su predstavljena i posetiocima Beogradskog sajma. To su “aprilia atlantic 300 i.e.” i “aprilia shiver 750”.

Baotian” izlaže model “BT49QT-21A3”, a legendarni engleski “derbi” svoje poštovaoce iznenadio je prelepim modelom “senda baja 125 sm”. Drugi veliki italijanski proizvođač motorcikala “gilera” će vas ostaviti bez daha sa “gilerom GP800”, “Harley-Davidson” izlaže dva modela – “softail blackline” i “sportser XL 1200 custom”. Kineski “hyosung” će na svom štandu predstavlja tri evrospke premijere: “GV650 progress”, “ST7” i “eva” električni skuter.

Već dugo na našem tržištu je prisutan i “Kymco“,koji ima tri premijere na Beogradskom sajmu – “downtown 300i”, “people GTI 300”, “visa R50”. “LML” izlaže “star 125 i 150 kubika”, a “Moto Guzzi” će izazvati eufriju kod svojih obožavaoca sa modelom “griso V8”.

Peugeot” će imati tri sajamske premijere. Motore “kisbee 50”, “E-vivacity” i “citystar” sa 125 odnosno 200 kubika.

Bez brenda “piaggio” se ne može zamisliti nijedna urbana sredina. Za lepe dane ova kompanija “preporučuje” tri nova skutera. Prvi je “new beverly 300 i. e.”, drugi “beverly cruiser”, i treći moćni “MP3 yourban 300”.

Sky” se predstavlja skuterom “B-1 50CC”, a “Sprint” je izložio dva modela – “basic 12” i “pulser 200”.

Japanski “Suzuki” na svom štandu ima brojne već viđene modele i jedan premijerno prikazan – “GSX- R750”.