Volkswagen

VW na Auto Show-u: premijerno Tiguan i Crafter GP

 Novi VW Tiguan: pretprodaja počinje nekoliko nedelja unapred

Na Sajmu automobila u Novom Sadu, koji se održava od 12. do 16. oktobra na Novosadskom sajmu biće prvi put predstavljeno više od 25 modela. Među njima su i dva modela “Volkswagena” –  “tiguan” i “crafter gp”.

 VW na Auto Show-u: premijerno Tiguan i Crafter GP

VW na Auto Show-u: premijerno Tiguan i Crafter GPNovi “tiguan” je SUV vozilo sa snažnim i istovremeno ekonomičnim motorima u pogledu potrošnje goriva, koja iznosi 5,3 litara na 100 km za dva modela “tiguan” 2.0 TDI sa pogonom na prednje točkove sa “BlueMotion” tehnologijom. Uz to, “tiguan” je idealni pratilac za život u pokretu, sa izuzetnom svestranošću, praktičnošću, sa prtljažnikom volumena od 1,510 litara i drugim vešto osmišljenim karakteristikama.

S druge strane, “crafter gp furgon” je nova zvezda “Volkswagena” u teretnom programu, a sa 14 m3 prostora, dizel motorom od 2l,190 konjskih snaga i tri godine garancije, svakako predstavlja značajan adut nemačkog proizvođača u tom segmentu.

Oba modela će u Hali 1 Novosadskog sajma izložiti “Porshe Novi Sad”, a posetioci će moći prvi put u Novom Sadu da vide, još neke novitete kao što su “jetta trendline” i “amarok highline”.