Volkswagen

Novi VW Caddy sada dostupan kao 4MOTION sa DSG menjačem

Novi Caddy i Caddy Maxi, sa specijalnom kombinacijom pogona 4MOTION sa menjačem sa duplim kvačilom (DSG), su već sada dostupni. Ovakva kombinacija maksimalnog vučnog pogona sa apsolutnim komfornim menjanjem brzina – bez gubitka snage – u segmentu kompaktnih furgona i gradskih dostavnih furgona svrstava ovaj svestrani Caddy u sam vrh svoje klase u pogledu ispunjenja i prevazilaženja izazova vožnje u teškim ulsovima i posebnih zahteva za transport.

Opremljen najsnažnijim TDI motorom, ovaj multifunkcionalni Caddy se teško može zaustaviti – njegov pogon na sva četiri točka i menjač sa duplim kvačilom, u kombinaciji sa najsnažnijim obrtnim momentom dizel motora, obezbeđuju izuzetnu bezbednost u vožnji, vučni pogon i upravljanje u teškim vremenskim uslovima i brdovitim terenima. Turbo dizel motor od 2.0 litre sa četiri ventila proizvodi 103 kW / 140 KS i razvija maksimalni obrtni momenat od 320 newton metara između 1,500 i 2,500 rpm. Ovaj Caddy ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 10.5 s i dostiže maksimalnu brzinu od 183 km/h.

Novi Caddy: sada dostupan kao 4MOTION sa DSG menjačem
Caddy, koji je poznat po kombinaciji snažnog motora sa velikim obrtnim momentom sa DSG menjačem sa 6 brzina, sada je unapređen permanentnim 4MOTION pogonom na sva četiri točka. Četvrta generacija elektronskog Haldex kuplunga omogućava pouzdano vuču za sva četiri točka, nezavisno od toga da li prevozite tovar težine 700 kg na udaljene lokacije ili morate da vučete prikolicu na nepristupačnim terenima, na primer.

Caddy 4MOTION sa DSG menjačem je dostupan bilo sa kratkim međuosovinskim rastojanjem ili dugačkimkao kod modela Caddy Maxi – kao komercijalni dostavni furgon ili kombi (kombinovani putnički /teretni furgon), kao i sa nivoima opreme Trendline, Comfortline i premium Comfortline Edition. Dakle tako postoji komforna, prostrana i dinamična verzija modela Caddy dostupna za svaku vrstu transporta i za sve vremenske uslove. Sve verzije Caddy 4MOTION imaju ESP i “hill hold assist” kao deo standardne opreme.