Volkswagen

VW Buba 21. veka – svetski debi na tri kontinenta

Za samo nekoliko nedelja, Volkswagen će napisati još jedno poglavlje u istoriji auto industrije. Dana 18.04. Buba će biti prikazana javnosti u svom najboljem rimejku – i to sa spektakularnom postavkom svetskog debija. Volkswagen će proslavljati izlazak nove Bube skoro istovremeno kada će biti i svetska premijera u Šangaju gde će nastupati VJ sa MTV-ja, nakon čega će uslediti World stage događaji u Njujorku i Berlinu.

Na World Stage Event-u u Njujorku će nastupati grupa The Black Eyed Peas i izvodiće hitove sa svog poslednjeg albuma The Beginning, kao i svoje druge pesme na Terminalu 5.

World Stage šou iz Njujorka će se prenositi uživo, a najinteresantniji momenti će se kasnije prikazivati na MTV kanalima širom sveta.

“Buba je ikona u automobilskom svetu, isto kao što je MTV ikona u muzičkom svetu. Zato ćemo mi novi Volkswagen predstaviti direktno našim kupcima i fanovima Volkswagen brenda, i to ćemo uraditi na globalnom nivou. Sigurni smo da će jedinstveni stajling vozila, kombinovan sa poslednjom tehnologijom, biti veoma dobro prihvaćen od strane kupaca”, rekao je Luka de Meo (Luca de Meo), direktor marketinga za Volkswagen Grupu i brend Volkswagen Putnička vozila.

Spoljašnjost nove Bube iznova predstavlja siluetu poznate VW Bube i kombinuje stilske elemente originalnog modela sa poslednjom tehnologijom. Ovo vozačima Bube garantuje mnogo zabave u vožnji i individualnost.

 

MTV je svetski poznati brend za zabavu mladih i predstavlja kulturni dom muzičkih fanova, umetnika, a takođe je i pionir u kreiranju inovativnih programa za mlade ljude.