Volkswagen

Volkswagen lansira novu generaciju Bube

Konačno je stigla: Vokswagen predstavlja novu generaciju svog klasičnog modela, Bube. Nova Buba, ima svoj svetski debi, i to na tri kontinenta, u okviru MTV World Stage koncerata.

Dok je grupa “Black Eyed Peas” svirala hitove sa svog poslednjeg albuma na MTV World Stage koncertu u Njujorku, belgijski duo “2manydjs” je imao DJ set u Berlinu. U isto vreme, u Šangaju, Volkswagen otkriva novu Bubu u večeri pre šangajskog Sajma automobila.

Volkswagen lansira novu generaciju Bube

Uspešna priča Volkswagen Bube igrala je ne tako malu ulogu u njenom stvaranju ikone u automobilskoj industriji. Nova generacija sada premošćuje jaz između starog, uobičajenog do novog načina života.
Sa novim dizajnom i poslednjom tehnologijom, Buba se pojavljuje kao automobil 21. veka, smelija, dinamičnija i snažnija.

Volkswagen lansira novu generaciju Bube

Nova Buba se oslobađa geometrije prethodnog modela i pokazuje impresivan sportski izgled – prvenstveno sa svojom proširenom haubom, oštro savijenim zadnjim staklom i dužim međuosovinskim rastojanjem.

Rezultat izmenjenog enterijera je komforna kabina stvorena za potrebe vozača. Pored toga, Volkswagen nudi znatno unapređeni osećaj prostranosti, sa dužim krovnim delom.