Volkswagen

Volkswagen kongres trgovaca na Sardiniji

Istovremeno sa uvođenjem novog Passata sredinom oktobra, on je u središtu interesa nemačkih i međunarodnih Volkswagen trgovaca. Od 25. oktobra do 14. novembra 2010. više od 10.000 trgovaca, uvoznika, servisnih i prodajnih savetnika te prodavača iz 85 zemalja informisaće se o sedmoj generaciji Volkswagen Passata. Sa više od 15 miliona prodanih primeraka od njegovog uvođenja 1973. godine, Passat predstavlja jedan od najuspešnijih automobila na svetu.

Novi je Passat nedavno debitovao je kao limuzina i Variant na Mondial de l’Automobile u Parizu. I u sedmoj generaciji ovo vozilo se predstavlja kao tehnički inovator u srednjoj klasi: sa dodacima iz gornje klase kao što su City funkcija kočenja u nuždi i prepoznavanje umora vozača, ekonomični i ekološki motori, te štedljive tehnologije kao što su start-stop sistem.

Za kongres trgovaca na Sardiniji, Volkswagen je na 16.000 kvadratnih metara razvio jedinstveni svet marke uz ideju vodilju “More than one idea ahead“. Program kongresa o Passatu započinje business meetingom na terminalu Crociere u luci Cagliaria. Ovde će učesnici dobiti informacije o novom Passatu, te o Volkswagenovoj strategiji marke i tržišta za zemlju iz koje dolaze.

Sledećeg dana će se trgovcima na raspolaganje staviti flota od 300 test vozila sa šest različitih oprema (Comfortline i Highline s različitim paketima boje, enterijera i tehnike) te će na deonici od gotovo 100 km duž obale Cagliaria moći sami da “iskuse” novog Passata.

I sardinijska pokrajina Cagliari učestvuje u sprovođenju kongresa o Passatu. 20 regionalnih preduzeća pruža svoju podršku u područjima logistike, konstrukcija za sajmove i gastronomije. Za goste i učesnike ukupno je rezervisano 17.000 noćenja u tri različita hotela, a dnevno se očekuje po 600 gostiju.