Volkswagen

Porsche Novi Sad na sajmu u Novom Sadu 2014.

Ove godine, na 47. Međunarodnom sajmu lova, ribolova, sporta i automobilizma, Porsche Novi Sad – ovlašćeni prodajno servisni centar za Volkswagen, Audi i SEAT – predstavio je svoje poznate modele na izložbenom prostoru u Master hali Novosadskog sajma.

Posetioci sajma imali su priliku da prisustvuju premijeri modela Volkswagen Golf Sportsvan. Takođe su bili u prilici da vide dobro poznati model Golf koji vlada svojom klasom već 40 godina. Tu su up! kao i Novi Polo sa opremom iznad svoje klase.

a4

 

Pored različitih verzija modela Golf, tu su takođe i Passat i Volkswagen CC – limuzine na koje se možete osloniti, kao i na sve spreman Tiguan.

Porsche-Novi-Sad

Ljubitelji Premium segmenta su imali priliku da se detaljnije upoznaju sa zvanično izabranim svetskim automobilom za 2014. Godinu – Audi A3 Limuzinom. Štand su krasili i dva najatraktivnija modela iz A4 porodice. Reč je od modelu A4 allroad, vozilu koje bi ispunilo sve vaše zahteve i modelu A4 sport, čiji dizajn, oprema i cena zadivljuju.

golf-sportsvan

Pored navedenih zvezda i noviteta, publici su se predstavili još i A6 Sport, kao i Q3, modeli dobro poznati po svom prepoznatljivom izgledu i kvalitetu.

a6