Volkswagen

Kylie Minogue novo Volkswagenovo zaštitno lice

Marketinška saradnja između Volkswagena i pop pevačice Kylie Minogue započinje kampanjom novog Golfa Cabrio. U 12-sekundnom spotu Kylie Minogue uživa u prolećnom danu i vožnji novim Golfom Cabrio: korpica prepuna jagoda na sedištu pored nje asocira na nadimak prethodne generacije ovog omiljenog kabrioleta od Volkswagena. Spot je realizovan u okviru kampanje uvođenja na tržište novog Cabria, a emitovaće se do 23.jula.

“Kylie Minogue predstavlja zaštitno lice ove posebne reklamne kampanje za novi Golf Cabrio. Ona u svakom aspektu savršeno odgovara ovom automobilu: oboje su zaslužili naziv stilske ikone i mogu se pohvaliti milionima fanova “, objašnjava Matthias Becker, šef marketinga Volkswagen putničkih vozila za region Nemačke.

Nova generacija Golfa Cabriolet prati dizajn Golfa VI. Ovaj četverosed ima platneni sklopivi krov koji se može otvarati za tek 9,5 sekundi, a pokreće ga elektrohidraulični sistem. Vrhunski kvalitet i bezkompromisna sigurnost standard su i kod Golfa Cabrio. Uz to on nudi najprostraniji enterijer u klasi kao i korisnu zapreminu prtljažnika od čak 250 litara. Sa 1,42 miliona prodatih primeraka Volkswagen je najuspešniji proizvođač kabriolet automobila na svetu.