Toyota

Toyota Tradicionalni sponzor konferencije ANTIM

Toyota Srbija u saradnji sa Mag Centrom je i ove godine bila tradicionalni sponzor internacionalne konferencije ANTIM (Application of New Technologies in Menagment), u periodu od 22 do 25 aprila na planini Tara. Prisutni su mogli pored predavanja, da testiraju i Toyotine modele Prius i Avensis. Pored gostiju iz Srbije, konferenciji su prisustvovali i gosti iz Austrije, Rusije, Slovenije i drugih zemalja. Toyota se ovom prilikom zahvaljuje organizatoru ANTIM-a, i svim prisutnima na odličnoj atmosferi, dobroj saradnji i lepom druženju.

Corolla Flex i Corolla Fielder Flex—promenom u sistemu goriva i specifikacijama motora—postižu performanse motora koje premašuju dostignuća trenutno dostupnog benzinskog motora 1.8-litara u vozilima Corolla i Corolla Fielder na kojem su zasnovani.

Iako se sva Toyota vozila koja se proizvode širom sveta danas mogu pouzdano voziti na benzin pomešan sa 10% bioetanola, Corolla Flex i Corolla Fielder Flex su prvi Toyotini modeli na tržištu koji se mogu voziti na sto postotni bioetanol.

Toyota je posvećena razvoju tehnologija za očuvanje životne sredine kao i proizvodnji vozila koja ne škode okolini, a koja su prilagođena infrastrukturi svake regije i zadovoljavaju potrebe svojih kupaca, što je sve zasnovano na ideji “pružiti pravi automobil na pravom mestu i u pravo vreme”. flexible-fuel Corolle, koje Toyota predstavlja u Brazilu, su simbol Toyotinog odgovora na potrebe kupaca u Brazilu gde je rašireno korišćenje bioetanola kao goriva i gde flexible-fuel vozila postaju normalna stvar (mainstream).

Plan prodaje i proizvodnje

Planirana mesečna prodaja Corolla Flex: 2,500 vozila
Corolla Fielder Flex: 750 vozila
Maloprodajna cena koju predlaže proizvođač R$56,565 (Corolla XL-I M/T) – R$83,712 (Corolla Fielder SE-G A/T)
Fabrika za sklapanje vozila Indaiatuba Plant, TDB

the authorGoran Aničić