Toyota

Toyota Hilux Invincible

toyota

Hilux Invincible je prava kombinacija legendarnog kvaliteta, trajnosti, pouzdanosti i atraktivnog izgleda.

Hilux je svojim izvanrednim kvalitetom, trajnošću i pouzdanošću stekao ugled širom sveta.   Njegova dominacija na globalnom pikap tržištu traje već gotovo 46 godina sa prodajom koja sada iznosi oko 15 miliona primeraka.

Danas je na rastućim tržištima izražena prodaja  pikap vozila od kojih se traži da zadovolje razne životne potrebe svojih vlasnika, što znači da nemaju samo radnu ulogu. Zbog toga smo ovom popularnom pikapu kombinacijom atraktivnih elemenata dali novu dimenziju snage i pouzdanosti sa više udobnosti i više stila.  Hilux ponuda je proširena najvišim nivoom nazvanim „Invincible’“, dostupnim na Extra Cab ili Double Cab karoseriji u „Active“ ili „Sport“ paketima opreme.

Hilux Invincible Active

Hilux Invincible Active karakteriše prednja zaštita pragova od teških terena, hromirani usisni otvori za vazduh, hromirana prednja svetla za maglu kao i okviri zadnjih svetala i  ‘Invincible’ oznaka na vratima. Novi, potpuno crni interijer, harmoničan je sa sedištima od visokokvalitetne crne tkanine, tu je i udobno tapaciran naslon za ruke, kožna ručna kočnica, svetlosiva obloga neba, kao i ‘Invincible’ brendirane lajsne na pragovima.

Hilux Invincible Sport

Hilux Invincible Sport ukrašavaju hromirane ukrasne cevi uz opciju novog hard-top pokrova prtljažnika, hromirane bočne lajsne, novi 17-inčni aluminijumski naplaci u dve nijanse, kao i crna kožna sedišta.
Hilux Invincible će biti u prodaji u Srbiji početkom 2014. godina, dostupan u 8 boja karoserije sa izborom dva pogonska agregata: 2,5-litarskim D-4D motorom sa ručnim menjačem uz 2WD ili 4WD pogon, i 3,0-litarskim D-4D agregatom sa ručnim ili automatskim menjačem uz 4WD pogon.