Toyota

Ovlašćeni Toyota partner Broker na tradicionalnim manifestacijama “Hajdučke večeri” i “Tešnjarske večeri”

U okviru tradicionalne manifestacije “Hajdučke večeri”, održanoj 07.08.2010. godine u Crnoj Bari kod Bogatića pred oko 10.000 posetilaca, Toyotin ovlasšćeni partner BROKER d.o.o. Bogatić je uz saradnju sa Toyota Srbijom, organizatoru manifestacije ustupio na korišćenje 5 vozila koja su bila oficijelna vozila manifestacije.
Auris, Avensis, Prius, Rav4 i Hilux su bili točak uz točak sa mačvanskim fijakerima koji su učestvovali u svatovskoj koloni tradicionalne mačvanske svadbe. To je bila mešavina starog i novog vremena, starog i novog načina prevoza što je izazvalo veliko oduševljenje i privuklo pažnju kako posetilaca tako i prisutnih sredstava javnog informisanja. Najava Toyotinog učešća je bila ispračena kroz: flajere, bilborde i gostovanjem organizatora na lokalnim i regionalnim radio i tv stanicama. Samu manifestaciju medijski su ispratili između ostalih dnevne novine PRESS i Večernje Novosti, RTS u svom Jutarnjem programu emitovanom 08.08.2010 i snimljena je reportaža za emisiju “Znanje-Imanje”, koja će se emitovati 15.08.2010. Lokalna TV stanica “AS” emitovala je 10.08.2010. dvosatnu emisiju od 8:30h do 10:30h. TV stanice “BN” i ” Arena” su takodje snimali priloge sa ove manifestacije, čije emitovanje je namenjeno gledaocima Republike Srpske.

Sutradan, u nedelju 8. avgusta, u sklopu održavanja kulturno-zabavne manifestacije „Tešnjarske večeri“, koje se tradicionalno održavaju u Valjevu uz prisustvo nekoliko hiljada građana, na platou ispred Doma omladine predstavnici BROKER-a izložili su, popularizovali i prezentovali nekoliko TOYOTA modela uz aktivno učešće prisutnih i zainteresovanih posetilaca.