Škoda

ŠKODA Octavia RS – najbrža Škoda svih vremena

octavia-rs-4

Svetska premijera modela Octavia RS na Goodwood Festival of Speed 2013. Paviljon marke ŠKODA predstavila je novu generaciju vozila Octavia RS pred 200.000 posetilaca.

ŠKODA je prestavila na Festivalu brzine u Gudvudu novo vozilo ŠKODA Octavia RS, koje proizilazi iz nove generacije modela Octavia. Nova ŠKODA Octavia RS je duža , šira i lakša nego njene prethodnice i najbrža je Octavia, koja je do sada proizvedena. U duhu tradicije marke ŠKODA nudi sportski karakter, odličan dizajn I tehniku i odličan odnos cena-kvalitet.

octavia-rs-02

„ŠKODA Octavia je srce naše marke a verzija RS je vrhunac ovog modela. Nova Octavia RS je poslednja u nizu sportskih modela. Ovo vozilo širi porodicu Octavia za još jednog člana koji nudi čiste emocije. To je naša najbrža i najjača Octavia koju ćemo predstaviti kako dolikuje. Festival brzine u Gudvudu, sa svojim zanimljivim trkama i posetiocima koji su obuzeti moto sportom, idealno je mesto za svetsku premijeru modela Octavia RS,“ kaže prof. Vinfrid Valand, predsednik upravnog odbora ŠKODA AUTO.

U gradu Gudvud na jugu Engleske Octavia RS je bila predstavljena u okviru „Festival of Speed Moving Motorshow“. Octavia RS je bila zvezda paviljona marke ŠKODA, osim toga, automobile je učestvovao i u brdskoj trci.

octavia-rs

Gudvud Festival of Speed je moto događaj koji se organizuje od 1993 u arealu Goodwood House u Gudvudu. To je najveći događaj te vrste u svetu koji godišnje privuče 200.000 gledalaca.

octavia-rs-1