Škoda

Škoda Fabia RS Limited Edition

Povodom 110 godina rada i truda u moto-sportu kao i proslavi titule U IRC šampionatu koju je ostvarila Fabia S2000 , Škoda Auto je predstavlja ograničeno izdanje Fabie RS!

Škoda već dugi niz godina uspešno učestvuje u auto-moto sportu, i ove godine će proslaviti 110godina ove tradicije. Škode su napravile značajne uspehe za ovaj vremenski period, uključujući i ovogodišnju IRC (internacionalni reli šampionat) titulu. Svoje bogato iskustvo iz moto sporta Škoda Auto prenosi u proizvodnji i razvoju novih automobila i tehnologija. RS verzije Fabie i OCtavie su izuzetno popularne medju sportskim vozačima. Sada Škoda lansira novo izdanje “FABIA RS Limited Edition”.

Ukupno će biti proizvedeno 200 automobila ove ograničene verzije Fabie i biće dostupna u bojama pobednika relija Fabie S2000, rellz zelena karoserija sa belim krovom i belim felnama kao i nalepnicama S2000 modela.Inače ovaj RS model dolazi opremljenj 1,4 TSI motorom sa turbo punjačima i snagom od 132kW. Fabia je takodje prvi model koji nudi XDS sistem koji elektronski regulise kocenje prednjih tockova prilikom voznje u krivinama u cilju povecavanja snage i vece agilnosti u krivinama.

Inače ovaj RS model dolazi opremljenj 1,4 TSI motorom sa turbo punjačima i snagom od 132kW. Fabia je takodje prvi model koji nudi XDS sistem koji elektronski regulise kocenje prednjih tockova prilikom voznje u krivinama u cilju povecavanja snage i vece agilnosti u krivinama.