Seat

SEAT prezentuje svoj IBL koncept sportske limuzine

Njegova spoljašnjost je suvereno nacrtana – sa snažnim ivicama i upečatljivim detaljima. Ali i sa namerom da nastupa elegantno. Njegova unutrašnjost je futuristička i istovremeno elegantna: osnovni materijal konzola bele boje krasi fina crvena lajsna – dok dinamičan dizajn upravljača, ali i udobna pozicija sedenja jasno stavljaju do znanja da je udobnost vožnje u modelu SEAT IBL na prvom mestu.

Armature i pokazivači su savršeno integrisani – i u kombinaciji sa upotrebljenom LED tehnologijom ukazuju na budući izgled naših serijskih modela.

Još jedan markantan detalj dizajna: postojanost. “IBL je emotivan automobil. Ljubav na prvi pogled. Međutim, zbog svog vanvremenski elegantnog dizajna, ovaj prvi utisak je nešto što je postojano”, reči su Alehandra Mesonera-Romanosa (Alejandro Mesonero-Romanos), novog direktora odeljenja za dizajn.

Prilikom osmišljavanja studije njegov tim je u obzir uzeo i tržišno okruženje limuzina na nemačkom tržištu – jer je bitno potvrditi se u odabranom i kvalitetnom okruženju.