Seat

Novi Seat Toledo

Dolazi novi Toledo. Dinamična i elegantna limuzina novog modernog SEAT dizajna, pokretana vrlo efikasnim TSI i TDI motorima, veoma praktična i izvrsne izrade, pridržava se recepta za uspeh koji se pokazao popularan kod njenih prethodnika.

SEAT je proizveo više od 860.000 jedinica prve dve generacije Toleda – uspeh na bazi kombinacije atraktivnog dizajna i praktičnih karakteristika. Nova generacija nastavlja tu formulu: s velikom ponudom prostora, velikim stepenom fleksibilnosti, izvanrednom efikasnošću i izvrsnom vrednosti za novac, novi Toledo privlači kupce koji traže praktičnu i priuštivu limuzinu vrhunskog kvaliteta za celu porodicu – bez odricanja od elegantnog dizajna i dinamičnog užitka u vožnji.

Dužinom od 4,48 metara novi Toledo je četiri centimetra duži od svog prethodnika iz 2004. Za razliku od Toleda II, koji je opremljen konvencionalnim poklopcem prtljažnika, najnovija verzija modela dolazi as velikim zadnjim vratima sa velikim uglom otvaranja. Dug međuosovinski razmak od 2,602 milimetara (80 milimetara duži od Toleda II) daje velikodušan osećaj prostora i nudi dovoljno prostora za noge za sve putnike.

Novi SEAT Toledo ima snažan stav, sa jasnim i precizno definisanim površinama, linijama i rubovima. Široka uglasta prednja svetla karakteristika su trenutnog DNA dizajna branda. Zajedno sa trapezoidnom, uskom rešetkom, donji usis vazduha i horizontalna zadnja etla automobilu daju dodatnu vizualnu širinu.

Dizajneri su liniji krova dodali dozu uglađenosti; ona se proteže u elegantnom luku do širokog C-stuba koji se polako podiže od adnjeg bočnog dela. Nisko postavljeno adnje staklo daje novom SEAT-u određeni izgled poput coupéa, bez ugrožavanja njegove raznolikosti i funkcionalnosti.