Renault

Rade Šerbedžija vozi novi Renault Grand Scénic


Rade Šerbedžija, muzičar, glumac, pesnik i profesor, na prigodnoj svečanosti preuzeo je ključeve Renault Grand Scénica, koje mu je uručio g. Zoran Vujasinović, generalni direktor Renault Nissan Hrvatska.

Budući da Renault globalno podupire filmsku umetnost te je već dvadeset sedam godina sponzor filmskog festivala u Cannesu, u Hrvatskoj su odlučili da budu podrška domaćim umetnicima. Više od sto filmskih, pozorišnih i televizijskih uloga čine Radeta Šerbedžiju jednim od najpopularnijih umetnika u domaćim i međunarodnim okvirima, te Renault Nissan Hrvatska sa zadovoljstvom objavljuje da su potpisali ugovor o zajedničkoj saradnji.

Prilikom preuzimanja ključeva Grand Scénica, g. Šerbedžija je rekao: „Budući da imam veliku obitelj i da često zajedno putujemo, veselim se ovom novom, udobnom i prostranom Grand Scenicu. Zapravo, već godinama vozim Renault. Svoju staru Lagunu sam kupio po preporuci svog prijatelja Gorana Štroka koji je još tada procijenio da je to najbolji auto za mene i moju obitelj. Uvjeren sam da će vožnja u ovom automobilu veseliti sve članove moje obitelji. Poput šešira, već postaje nezaobilazan pratioc moje svakodnevice”, rekao je g. Šerbedžija

Više od 3,5 miliona prodatih monovolumena od početka proizvodnje 1996. godine potvrđuju poverenje vozača širom sveta u marku Renault. Od prvog predstavljanja Grand Scénica 2004. godine popularni Renaultov model evoluirao je u automobil u kom je svaki detalj podignut stepenicu više.