Automobili

Popusti od 1.200 do 4.000 evra

Kupovinom novog automobila na Sajmu “Auto show – Novi Sad” mogu se ostvariti značajne uštede, a različiti proizvođači priredili su popuste za posetioce Sajma automobila.

Na štandu “MVM Motorsa“, u Hali “Master”, popusti se kreću od 1.200 evra – na primer za “Astra Classic III“, pa naviše, u zavisnosti od modela vozila i paketa standardne i dodatne opreme.

Budući vlasnici automobila “pežo” mogu da se odluče za kupovinu na kredit, uz povoljne uslove finansiranja i najnižu kamatnu stopu – 6,96 posto, učešće od 20 odsto i rok otplate 72 meseca, ili za akciju “staro za novo”, u okviru koje mogu da uz najpovoljniju procenu starog automobila, uz doplatu postanu vlasnici novog modela “pežoa”.
Svim kupcima obezbeđena je i 24-časovna besplatna usluga “Pomoć na putu” u Srbiji i u Evropi. U garantnom roku ta usluga je besplatna i važi 24 meseca od kupovine vozila. Kada je reč o modelima “Kia”, popusti se kreću od 2.000 do 4.000 evra. Kupcima je omogućeno i korišćenje programa “ACP besplatno održavanje”, koji obezbeđuje besplatno održavanje automobila prve godine ili do pređenih 30.000 kilometara.