Peugeot

Verano Motors spremio popuste pred sajam

Kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot vozila, omogućila je svim ljubiteljima francuskog lava da od 08. marta u svim prodajnim salonima kompanije Verano Motors, kao i kod ovlašćenih dilera, kupe omiljeno vozilo po specijalnim sajamskim popustima.

U ovoj ponudi nalazi se najmanji Peugeotov model, spretan i okretan, idealan za gradsku vožnju Peugeot 107 1.0E 68KS. Njegova cena iznosi 7.490 evra, a mesečna rata za ovaj model je 86 evra.

Naslednik legendrane 206-ice, Peugeot 206 + urban 1.1E 60KS biće dostupan po ceni od 8.990 evra, dok će mesečna rata iznositi 104 evra. Jedan od najprodavanijih modela u Evropi u svojoj kategoriji, Peugeot 207 sa paketom opreme urban i motorom 1.4E 75KS potencijalnim vlasnicima biće na raspolaganju po ceni već od 9.990 evra. Za kupovinu ovog modela mesečna rata je 115 evra.

Peugeot 308 confort 1.4E 98KS, sa petoro vrata, prodavaće se po ceni od 12.990 evra, a mesečna rata biće 150 evra.

Za kupce koji se odluče za kupovinu putem lizinga obezbeđeni su veoma povoljni uslovi finansiranja sa rokom otplate do 7 godina, povoljnom nominalnom kamatnom stopom od 5.9% i efektivnom kamatnom stopom 8.02%, uz učešće od 6% + PDV.

Pored povoljnih uslova finansiranja i sajamskih cena, kompanija Verano Motors, uz određenu nadoknadu, pruža zamenu starog automobila bilo koje marke za novi Peugeot. Na dosadašnju dvogodišnju garanciju, poklanja još jednu godinu, što znači da je garantni period tri godine, a Verano Motors Assistance svim vozačima i vlasnicima Peugeot vozila omogućava 24-časovnu uslugu „Pomoć na putu”, bilo da se nalaze u Srbiji ili negde u Evropi.

Na ovogodišnjem beogradskom sajmu automobila Peugeot će predstaviti nove modele kao što su Peugeot 508 poslovna limuzina sa tehnologijom najnovije generacije, uglađenim izgledom i jedinstvenim doživljajem vožnje, Peugeot 3008 Hybrid4 prvo dizel hybrid vozilo na svetu i Peugeot ION 100% električni model čija je proizvodnja za prvi kvartal u Evropi već rasprodata