Peugeot

Svetska premijera novog PEUGEOT-a 308

peugeot-608

Na 65. međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu, Peugeot će otkriti svoje nove adute, ambicije i predstaviti unapređenu ponudu.

Ovaj događaj obeležiće premijera  novog modela PEUGEOT 308 a biće izloženi i restilizovani modeli 3008 I 5008,  BlueHDi modeli (sa najnovijom tehnologijom koja je zaslužna za smanjenje emisije štetnih gasova, u okviru Euro6 standarda ) kao I ponuda hibridnih modela – HYbrid4 dizel-električni hibridni modeli, novi 208 HYbrid FE I 2008 HYbrid Air Concept koji potvrđuju da Peugeot  danas predstavlja lidera u pogledu tehnološkog napretka i očuvanja životne sredine. Takođe, sa modelom RCZ R, ONYX koncept automobilom i dva modela 208 koja su već ostvarila velike uspehe u svom segmentu, PEUGEOT još jednom potvrđuje premisu da će emotivni doživljaj automobila uvek činiti srž obećanja ovog brenda.

Pored 30 vozila I koncept automobila koji će biti izloženi na Peugeot štandu od 2,900m2 u Frankfurtu, posetioci će biti u prilici da u zoni posvećenoj novom PEUGEOT 308 otkriju ništa manje do 9 reprezentativnih modela iz game spremne  za lansiranje  na svetsko tržište.