Peugeot

Peugeot 207 i dalje najprodavaniji u BiH

Model 207 je najprodavaniji Peugeot model u Evropi koji je našao put do srca velikog broja zadovoljnih kupaca upravo zbog individualnosti, visoke tehnologije, prepoznatljivog Peugeot dizajna i jakog akcenta na sigurnosti putnika i pešaka.

Peugeot 207 je jedan od prvih automobila koji je razvijen u skladu sa propisima nove evropske regulative vezane za zaštitu pešaka u saobraćaju. Peugeot 207, nagrađen je i mnogim priznanjima kao što su „Automobil godine 2007.“ u Španiji, „Auto Europa 2007“ u Italiji, „Najbolji uvezeni automobil“ u Japanu, “Eko Trend” za ekološku osveštenost u Nemačkoj i mnoge druge.

U 2007. godini bio je i najprodavaniji automobil Evrope u svojoj klasi, a za manje od dve godine postigao je proizvodnju od 1 milion primeraka.

Posebno se ističe stabilnošću u vožnji, jakim akcentom na sigurnosti, malim nivoom buke u kabini i udobnošću. Ovaj model svakom svojom osobinom opravdava impozantnog lava kojeg sa ponosom ističe na haubi.

Iako Peugeot poseduje bogatu gamu modela, u BiH je upravo ovaj model i dalje najomiljeniji i najprodavaniji. Kod svih ovlašćenih Peugeot koncesionara u sklopu akcije “Idealni uslovi za vožnju” dostupan je po specijalnim cenama. Peugeot 207 sa benzinskim motorom, klimom, 4 airbag-a, električnim retrovizorima i podizačima stakala, maglenkama i 3 godine garancije, dostupan je po ceni od 19.990 KM.