Peugeot

Ministarstvo poljoprivrede proširilo svoj vozni park Peugeot vozilima

U cilju uspešne realizacije drugog dela projekta vakcinacije divljih životinja koje sprovodi Uprava za veterinu, vozni park Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede bogatiji je za još 12 Peugeot dostavnih vozila. Reč je o vozilima marke Bipper Peugeot, sa rashladnom komorom, koje je Delegacija Evropske Unije u Srbiji donirala Upravi za veterinu.

Ova multifunkcionalna vozila, kompaktna i sa velikim tovarnim prostorom, po udobnosti imaju i odlike putničkog vozila i trogodišnju garanciju omogućiće da se projekat kontrole besnila obavi brzo i efikasno, budući da je neophodno sprovesti vakcinaciju životinja na teritoriji cele zemlje.

Ova vozila su deo programa koji se finansira iz predpristupnih fondova EU, a Peugeot je ispunivši stroge kriterijume odabira, potvrdio svoju poziciju lidera u oblasti komercijalnih vozila.
Verano motors je do sada ostvario brojne flotne prodaje velikim kompanijima u Srbiji i regionu. Opredeljenje kupaca za Peugeotov dostavni program osim neospornog kvaliteta i pouzdanosti vozila je i jaka servisna infrastruktura i veliki lager originalnih rezervnih delova.