Opel

Specijalno fudbalsko izdanje Opel Astra Copocabana

Pravo vreme za finale: Astra egzotične lepote sa nepobedivim paketom u specijanoj ponudi

Nova Opel Astra Copacabana preneće magiju brazilskog sunca i strasti na evropske ulice. Specijalni model je ‘must have’ za sve strastvene fanove fudbala – od Roterdama do Istanbula, od Liverpula do Dortmunda.

Sa sportskom Astrom, Opel nastavlja svoje angažovanje u internacionalnom profesionalnom fudbalu.

Copacabana je podjednako očaravajuća kao brazilski mađioničar sa loptom i privlačiće pažnju pri svakom  pojavljivanju ovog leta.

Opel Astra GTC Copacabana

Brazilska zastava na krovu, palmino drveće i muzičke linije duž vrata –  njena spoljašnjost već oslikava čist južnoamerički temperament. I naravno, pod haubom 200 ks / 147 kW 1,6 Turbo benzinski motor samo čeka da bude oslobođen. Ubrzanje od nule do 100 km/h za samo 7,9 sekundi zalepiće leđa vozača za sedište od pravog travnatog materijala. Pravo remekdelo tima stručnjaka – Opelovi dizajneri enterijera uspešno su obradili pravu travu sa poznatog stadiona Marakana. Svaki automobil dolazi sa sertifikovanom svetom travom. Podjednako su autentične i patosnice napunjene najfinijim peskom Kopokabane – po ovom daru plaže Astra je dobila ime. A uz to svako posebno izdanje dolazi par cool japanki.

Opel Astra GTC Copacabana

Uz zvuke Sambe i Vuvuzela, sirena pruža stadionsku atmosferu, kao i mašina za piće koja pravi ledeno hladne Kaipirinje u toku vožnje – bez alkohola, naravno. Jer Kašasa ide direktno u rezervoar kao turbo koktel. Astra Copacabana je podjednako brazilskog porekla kao i Pele i podjednako nemačkog porekla kao i Jürgen Klopp – prava egzotična mešavina  od 1. Aprila kod vašeg Opel dilera!