Opel

Prve Opel Astre stigle u Srbiju

Zahvaljujući agilnosti i preduzimljivosti novosadske auto kuće “MVM Motors” Opel-Saab-Chevrolet dilera, nakon samo mesec i po dana od predstavljanja na sajmu u Frankfurtu, prve nove Opel Astre već su stigle u Srbiju.

Nova Opel Astra je zauzela treće mesto u ovogodišnjem izboru za evropski automobil godine, te je ovo je treći put u poslednje četiri godine da je Opel na pobedničkom podijumu najprestižnijeg takmičenja u Evropi. Jasno je da je nova Opel Astra prepoznata kao najbolja u klasi kompaktnih automobila – najvećoj i najpopularnijoj klasi u Evropi koju čini preko 25 odsto svih registrovanih automobila na tržištu.

Nova Opel Astra donosi u kompaktnu klasu svoju vlastitu interpretaciju nagrađivane Opelove dizajnerske filozofije koja spaja umetničku skulpturalnost sa nemačkom preciznošću, prvi put viđenu kod Insignije.

Nova generacija Astre donosi u segment mnoge novitete što se tiče komfora i sigurnosti kao što je to bio slučaj i sa Insignijom. Radi se o izuzetnoj tehnologiji poput sasvim nove mehatronički koncipirane šasije, najnaprednijeg sistema svetala, kamere za prepoznavanje saobraćajnih znakova i sedišta sa najboljim ergonomskim svojstvima.

Nova Opel Astra već sada možete detaljno pogledati u salonu MVM motorsa u Novom Sadu, naravno i poručiti je, a Opel Astra je dostupna u velikoj ponudi benzinskih i dizel motora i njena početnom cena kreće se od 14.955 evra. U proleće 2010.godine u ponudi će se naći i ecoFLEX verzija sa potrošnjom 4,2 l/100 km i emisijom CO2 109 g/km.

the authorGoran Aničić