Opel

Opel Astra GTC postaje stvarnost

Opel najavljuje proizvodnu verziju zapanjujućeg GTC koncepta sa pariskog sajma automobila

Možda prve slike nove generacije Opel Astra GTC prikazuju ovaj automobil u virtuelnom ambijentu dok se spušta niz zamišljeni put, ipak stvarne probne verzije ovog vozila pronalaze svoj put ka tržištu: tako je Astra GTC zvanično postala proizvodna stvarnost!

7. juna – za svega šest nedelja – Opel će otkriti sve detalje o modelu Astra GTC što će se podudarati i sa početkom prijema porudžbina. Ovom prilikom, biće otkrivene cene, tehnologija, oprema i pogonske grupe, dajući kupcima priliku da izaberu svoj savršen model i ostvare ranu porudžbinu. Prva proizvodna verzija nove Opel Astre GTC će potom imati svetsku premijeru na sajmu automobila u Frankfurtu, 15. septembra 2011. godine.

Proizvodna verzija Astre GTC, zasnovana na prošlogodišnjem Opelovom pariskom GTC konceptu, koji je predstavljen na Mondial de l’Automobile početkom oktobra 2010., biće sportski kompaktni automobil sa pet sedišta i troje vrata sa dramatičnim proporcijama. Nosiće ono najbolje iz Opelove najnovije tehnologije, kao i jedinstvenu šasiju.

1 Comment

Comments are closed.