Opel

7 dana Opela

Opel je pripremio još  jednu specijalnu ponudu za sve kupce i tako svima omogućio da na jednostavan način dođu do višestruko nagrađivanih automobila sa vrhunskim performansama i superiornom opremom, a sve to po neponovljivim cenama. Od sutra počinje akcija 7 dana Opela koja traje do 3. decembra 2011.

Svaki kupac će, za vreme trajanja akcije, biti u prilici da izabere svoj omiljeni Opel model po atraktivnim cenama i na taj način ostvari neverovatnu uštedu i do 5.500eura, a pored toga, pripremljeni su i specijalni uslovi finansiranja. Akcija se odnosi na sve modele Opela, a posebno se izdvajaju sledeći modeli:

Corsa 1.0 Selection, 65KS, 3 vrata, sa klimom, radio i CD uređajem, 2 vazdušna jastuka, centralnom bravom, električnim podizačima prednjih stakala – za samo 8.690 €.

Corsa 1.2 Selection, 85KS, 5 vrata, sa klimom, radio i CD uređajem, 2 vazdušna jastuka, centralnom bravom sa daljinskim zaključavanjem, tempomatom, audio komandama na volanu – za samo 10.195 €.

Astra Classic III 1.6 115KS sa klimom – električnom regulacijom, radio, CD i mp3 uređajem, putni računarom, cruse control-om, audio komandama na volanu, upravljačem presvučenim kožom – za samo 10.860 €.

Nova Astra 1.4 100KS sa klimom, radio i CD uređajem, elektro podesivim retrovizorima sa grejačima, dnevnim pozicionim svetlima, elektro podizačima prednjih stakala, električnim daljinskim zaključavanjem vrata, ABS, ESP – za samo 13.550 €.

Odbrojavanje počinje! Posetite Opelove prodajne salone, količine su ograničene!