Nissan

Otvoren novi Nissan salon

Beograd je postao bogatiji za još jedan salon automobila marke Nissan. Auto kuća Kompresor je u ulici Žorža Klemansoa 19 otvorila salon i servis za Nissan automobile.

U novootvorenom objektu Nissan kupcima su na raspolaganju parking, veliki servis i lepo uređeni izložbeni prostor površine 400m2. Auto salon AK Kompresor prati stroge kriterijume i standarde Nissana, raspored automobila je dobro odmeren, a atmosfera odlična.

Servis se prostire na 100m2 i opremljen je najsavremenijim kompjuterskim uređajima i specijalnim alatima za pružanje kompletne i vrhunske usluge vlasnicima vozila. Najsavremenija oprema, kao i kvalifikovani i stručni kadar omogućava preciznu dijagnostiku nedostataka i brzu popravku vozila.

U okviru servisnog centra nalazi se i prodavnica rezervnih delova. U AK Kompresor može da se obavi i tehnički pregled, kompletno osiguranje vozila, ugradnja alarma i muzičkih uređaja.U servisu će se raditi mehanika, elektrika, elektronika i Nissan dijagnostika za koju je servis adekvatno opremljen.

Svečanom otvaranju Nissan prodajnog salona održanom u četvrtak 09.06.2011.god uz mnogobrojne partnere i prijatelje AK Kompresor, prisustvovala je i naša poznata glumica Anica Dobra, koja je zaštitno lice brenda Nissan. U prijatnom ambijentu uz muziku Viva benda generalni direktor Đorđije Jovićević pozdravio je prisutne i izrazio je svoju želju i uverenje da će AK Kompresor i sa brendom Nissan nastaviti da niže poslovne uspehe i postiže zapažene rezultate na našem tržištu.

Radno vreme salona je radnim danima od 09h do 20h i subotom od 09h do 15h.
Radno vreme servisa je radnim danima od 08 hdo 18h i subotom od 08h do 13h.