Nissan

Nissan Juke i posebna edicija Naito proslavlja Jukeov prvi rođendan

Za manje od godine Nissan Juke – prvi crossover u B-segmentu – čvrsto je utisnuo svoj znak na evropsko tržište crossovera. U Nissanovoj fabrici u Sunderlandu na severu Engleske do danas je proizvedeno više od 120.000 primeraka koji su otišli u sve delove sveta, a do kraja avgusta u Evropi prodano ih je 99.713. Baš kao što je to pre njega učinio Qashqai, Juke je prokrčio nov put u prethodno konzervativnom delu tržišta.

Povezujući uzbudljivost sa inovativnošću u elegantnom, beskompromisnom vozilu, Juke svoj prvi rođendan proslavlja novom jedinstvenom verzijom.

Nazvana Naito – što na japanskome (anglizam) znači noć – i utemeljena na paketu opreme Acenta Sport Pack, ima upadljive crne 17-inčne alu felne u kontrastu ili usklađene sa tri boje karoserije: belom, vrlo upadljivom crvenom ili dramatičnom metalik crnom bojom.

Nissan Juke Naito temelji se na paketu opreme Acenta Sport Pack, što znači da standardna oprema uklučuje automatski klima uređaj, tempomat, svetla za maglu, zatamnena zadnja stakla, Bluetooth, Nissanov Dynamic Control System koji vozaču omogućuje ugađanje dinamičkih funkcija automobila, a dodatno nudi krovni spojler, naslon za ruke i crne 17-inčne alu felne.