Mitsubishi

Novi predsednik Mitsubishi Motorsa u Australiji

Mitsubishi Motors Korporacija obavestila je javnost o postavljanju G-dina Genchiro (Gen) Nishine na poziciju predsednika i glavnog iyvršnog direktora Mitsubishi Motors Australia Limited (MMAL), počev od 1. aprila 2011.

G-din Nishina će naslediti G-dina Masahiko Takahashi dugogodišnjeg visoko cenjenog radnika MMAL koje je prihvatio unapređenje u sedištu MMC odakle će nadgledati jačanje prodaje I programa proizvodnje u Mitsubishi Motorsu za Severnu Ameriku.

G-din Nishina koji se MMC pridružio 1980. godine do skoro je bio na poziciji glavnog korporativnog menadzera ASEAN područja, nadgledajući posao MMC u oblasti prodaje vozila I proizvodnje u regionu. Ima bogato iskustvo u planiranju proizvodnje i marketingu i proveo je veći deo svoj ekarijere na visokim pozicijama što na evropskom tržištu, gde je bio predsednik Mitsubishi Motors Europe BV ili u severno američkom ogranku MMC.

Proglašavajući njegovo postavljenje, predsednik MMC, G-din Osamu Masuko, rekao je da su personalne promene signal globalne orijentisanosti na rast Mitsubishi Motorsa po novoj inicijativi MMC-a Skok 2013. koja teži “rastu i skoku napred” i uključivaće takve međunarodne platforme za vozila kao što je Koncept Globalni Mali, otkriven ove nedelje na Međunarodnom sajmu automobile au Ženevi.

Masahiko Takahashi said that his tenure in Australia, while at times challenging, had been richly rewarding.

G-Masahiko Takahashi je rekao da mu je njegov mandat u Australiji , iako ponekad pun izazova, pružio veliku satisfakciju.

“Pomoć da puna linija uvoznih operacija MMAL bude uspostavljena tokom teških vremena, a zatim i rast poslovanja u proteklih 12 meseci čine neke od najznačajnijih trenutaka moje karijere. “

“POsebno bih želeo da se zahvalim celoj porodici Mitsubishijevih dilera i zaposlenih na njihovoj lojalnosti i saradnji tokom mog boravka u Australiji”, rekao je g-din Takahashi.

G-din Gen Nishina kazao je da se raduje dolasku u Australiju.

“U narednih nekoliko godina radićemo na nekoliko veoma uzbudljivih međunarodnih proizvoda i jedva čekam da ih predstavimo australijskom tržištu”, rekao je on.