Mercedes-Benz

Događaj za sve ljubitelje Mercedes-Benz automobila – Star Experience “Your road trip”

Kompanija Star Import pružila je vozačima iskustvo koje prevazilazi očekivanja uz kompletnu gamu Mercedes-Benz automobila koji oduzimaju dah od 08. do 10. juna, na jedinstvenom događaju pod nazivom Star Experience – Your road trip. Karavan Mercedes-Benz vozila je 05. maja krenuo iz Štutgarta sa prvim zaustavljanjem u Austriji potom u Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Makedoniji.

AMG modeli_resize

Svi učesnici treninga mogli su da uživaju u uzbudljivoj vožnji najnovijih Mercedes-Benz modela, na NAVAK stazi u Subotištu.

Predvodnik je potpuno novi model GLA, kojeg prate najprestižniji automobili iz Mercedes-Benz ponude. Tu su svi – od skoro predstavljenog modela, nove C-Klase preko AMG modela visokih performansi koji su na čelu ponude, među kojima su A 45 AMG, CLA 45 AMG i E 63 AMG S 4MATIC, preko terenskih modela ML i GLK, pa sve do moderne i luksuzne S-Klase S 500 i nove V-Klase.

Ceo događaj su vodili profesionalni instruktori vožnje iz Mercedes-Benz vozačke akademije i iz NAVAK trening centra na čelu sa Majkl Tumom koji je već poznat klijentima u Srbiji po svojim izvanrednim načinu vežbe i treninga na najbržim Mercedes-Benz modelima.

Učesnici su podeljeni u četiri grupe, tako da su svi vozači imali priliku da voze modele u različitim uslovima, a instruktori su objasniti sve situacije u vožnji i najnovije funkcije Mercedes-Benz bezbednosnih sistema. (Distronic Plus, Lane Keeping Assist, Active Blind Spot Assist, Speed Limit Assist)

Nakon Srbije, Mercedes-Benz karavan seli se u Rumuniju, Ukrajinu i Belorusiju i Poljsku.

Ostala vozila koja su bila na testu:

 

  • E350 BlueTec Cabrio
  • E400 Coupe
  • SL 63 AMG
  • SLK 55 AMG
  • C63 Coupe Edition 507