Automobili

Izloženi automobili nagovestili bolja vremena

Na Novosadskom sajmu je juče otvoren je 10. sajam automobila “Auto Show – Novi Sad”. Obraćajući se prisutnima, generalni direktor Sajma Goran Vasić podsetio je da je automobilska industrija pretrpela najviše gubitaka zbog svetske ekonomske krize i pozdravio napore izlagača da sajamskoj publici učine ponudu četvorotočkaša raznovrsnijom i pristupačnijom.
-Čini se po broju modela, a imamo 22 premijere, da je to nagoveštaj boljih vremena i impulsa razvoja koji nam stižu sa evropskih sajmova – naglasio je Vasić.

Sajam je otvorio višestruki prvak Jugoslavije u automobilizmu Pavle Komnenović sa željom da što više izloženih modela nađe vlasnika.

Izlagački segment i ove godine prate stručni skupovi posvećeni bezbednosti u saobraćaju, novinama u pravilnicima o tehničkim uslovima i tehničkom pregledu vozila, a generalni sponzor, kompanija “Dunav osiguranje”, organizovaće tribinu “Evropski izveštaj o saobraćajnoj nezgodi u funkciji naknade štete”.

Učesnici Sajma automobila najavili su specijalne sajamske popuste na kupovinu vozila, a posebne pogodnosti nude banke, osiguravajuće i lizing kuće. Na otvorenom prostoru za vikend je najavljen “Tuning Styling Show”.

Kapije Sajma automobila biće otvorene do nedelje, 17. oktobra, od 10 do 19 sati