Hyundai

Saradnja Hyundai Auto Beograd i Lukoil Srbija

14. aprila 2011. godine u prostorijama Hyundai Auto Beograda u ulici Milutina Milankovića 7V na Novom Beogradu potpisan je ugovor o poslovnoj saradnji između kompanije ’’Hyundai Auto Beograd’’ i kompanije ’’Lukoil Srbija’’. Ove dve kompanije će ubuduće ostvariti međusobnu saradnju pre svega po pitanju marketinških aktivnosti.

Saradnja dve velike kompanije će se prvenstveno bazirati na međusobnoj promociji oba brenda koja između ostalih podrazumeva Lukoil poklon kartice goriva, razmenu promotivnih materijala, lifleta, magazina, postera i drugih reklamnih materijala, izlaganje Hyundai vozila na Lukoil pumpama kao i priprema zajedničkih akcijskih ponuda klijentima. Međusobno promovisanje ove dve kompanije će se vršiti i putem PR aktivnosti obe kompanije.

Hyundai Auto d.o.o. Beograd je ovlašćeni distributer Hyundai automobila za Srbiju a na domaćem tržištu je prisutan od 2002. godine. Kupci na našem tržištu sve više prepoznaju kvalitet Hyundai vozila što se ogleda i u velikom rastu prodaje. U prethodnoj 2010. god. Hyundai Auto Beograd je prodao 2.525 vozila, ostvario rast prodaje od 33% u odnosu na prethodnu godinu i pozicionirao se na četvrto mesto po prodaji uvoznih automobila u Srbiji.

‘’Lukoil Srbija’’ AD je drugi po veličini distrubuter naftnih derivata u Srbiji i ‘’Lukoil Srbija’’ poseduje više od 150 benziskih stanica koje se nalaze u većim gradovima Srbije, na evropskim koridorima, magistralnim putevima i svim važnijim putnim pravcima u zemlji. Kompanija u Srbiji zapošljava 720 ljudi.