Hyundai

Hyundai IX35 na “Srbija Off Road 2010”

Nesvakidašnje isustvo, avantura koju treba doživeti! Prelepa priroda, prilično zahtevne prepreke, 25 SUV modela, dobra atmosfera i adrenalin 150 %.

Vrlo sam ponosna što sam kao predstavnica “slabijeg” pola uspela da sa Hyundaijevim SUV modelom ix35 pređem i najzahtevnije prepreke i na taj način pokažem da žene nisu loši vozači /kako ih neki smatraju/ ali pre svega da imaju dovoljno hrabrosti i odlučnosti da stanu rame uz rame sa najboljim vozačima i da opravdaju ukazano poverenje. Povrh svega mnogo sam srećna što se Hyundaijev model ix35 koji sam vozila i koji spada u kategoriju SUV, a ne Off Road vozila jako dobro pokazao i u ovakvim vanrednim uslovima i u ruralnim krajevima koje smo na ovoj Off Road vožnji obilazili.

Osim toga što je lepog dizajna, pristupačne cene sa visokim nivoom aktivne i pasivne bezbednosti / maksimalnih 5* na NCAP testovima/ ovaj auto pogodan je za sve vrste vožnji, a vožnja u jednom ovakvom modelu /bez obzira gde ga vozite/ uvek predstvalja veliko uživanje i pravo zadovoljstvo.

Biljana Oljača PR menadžer Hyundai Auto Beograd